İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Esentepe İlkokulu

Esentepe İlkokulu

Adres
ESENTEPE MAH. YILDIZTABYA ALİBEYKÖY CAD. NO.49 EYÜPSULTAN/ İSTANBUL, ESENTEPE MAH. UÇAK SK. NO.2 EYÜPSULTAN/ İSTANBUL
Vizyon
VIZYONUMUZ Esentepe İlkokulu ve Ortaokulu´nu her zaman göreve hazir yöneticilerimiz, ögretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip ögrencilerimiz, mezunlarimiz ve velilerimiz ile birlikte güç birligi saglayarak; •Mahallemizde tercih edilen okul olmak, •Ülkemize, katilimci, duyarli; inisiyatif kullanan ögrenciler yetistiren, •Sosyal ve kültürel etkinliklerde adindan söz ettiren, •Çagdas egitim normlarina göre en iyi egitimi vererek ülkemizin en iyi orta egitim kurumlarina her yil artan sayiyla ögrenci yetistiren en güçlü egitim ve ögretim kurulusu haline getirmek.
Misyon
Eğitim kalitesini mümkün olan en üst seviyeye çıkarmak, eğitim öğretimi yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak, araştırmayı, sorgulamayı, kendisine ilke edinmiş liderler yetiştirmektir.
09.00-14.20
EYÜPSULTAN-ESENTEPE-ALİBEYKÖY GÜZERGAHI ARAÇLARI